Bel ons voor meer informatie: 085-0654161

Hoe werkt LedsGoEco?

In 4 stappen naar een betere wereld dankzij jouw bedrijf

Wat houdt het BB-plan in?

Met ons betaal & bespaarplan vervangen wij alle lampen in je bedrijf en jij hoeft daar niets voor te betalen…

Garantie

LedsGoEco geeft volledige garantie gedurende de totale looptijd van het het BB-Plan….

Raymond Tukker

Raymond Tukker

Hoofdschakelaar

Wat houdt het BB-Plan in?

Raymond Tukker (Hoofschakelaar) aan het woord.

“Dat staat voor betaal-bespaarplan. Wij vervangen alle lampen in je hele bedrijf voor zuinige, millieuvriendelijke ledlampen, van het kwaliteitsmerk Sumled. Die lampen zijn mooi, strak en geven de beste lichtkwaliteit. Jij hoeft daar niets voor te betalen terwijl je wél gaat besparen. Je betaalt ons terug vanuit die besparing. Zo betalen jouw nieuwe lampen zichzelf.

Wat ik doe is: ik bereken wat de ledverlichting kost als de ondernemer die zelf zou aanschaffen. En ik bereken het bedrag waar mee je energietarief omlaag gaat door de ledlampen. Afhankelijk van het energietarief dat je hebt, betaal je dat verschil aan ons terug. Het kan een looptijd zijn van bijvoorbeeld twintig maanden of vijftig maanden.
Als je onze ledlampen in je bedrijf verwelkomt, heb je bovendien ook nog recht op energie-investeringsaftrek.

Ons BB-pan is een verademing voor ondernemers: Je krijgt goeie verlichting en je hoeft niet eens vooraf te investeren. Maar daar gaat het niet eens om. Waar het om gaat is dat je daarmee iets veel groters creëert. Wat je doet als bedrijf is dat je zoveel minder energie gaat verbruiken en daarmee enorme CO2-reductie realiseert. Want in een kantoor is 40-50% van de kosten afkomstig van de verlichting. Je kunt je voorstellen dat dit in winkelpanden nog veel erger is, soms tot wel 70 %, door alle etalageverlichting die continue moet branden.

We gaan dus wat doen aan je ecologische voetafdruk, je gaat CO2-reductie realiseren. Daar krijg je een certificaat van. Je krijgt een eco-keurmerk wat je op je deur kunt plakken. Daarna gaan we met dat nieuws samen de markt in. Dus we gaan je klanten en je stakeholders vermelden dat je over bent gegaan op onze duurzame verlichting en daarmee je CO2-reductie realiseert.”

Meer informatie

Vraag vrijblijvend meer informatie aan en wij komen op bezoek om jouw pand te inventariseren en een voorstel te maken.

LedsGoEco

Anthonie Fokkerstraat 51
3772 MP Barneveld
T: 085-0654161
info@ledsgoeco.nl

Heb je een vraag? Wij beantwoorden hem graag!

Share This