Bel ons voor meer informatie: 085-0654161

Hoe werkt LedsGoEco?

In 4 stappen naar een betere wereld dankzij jouw bedrijf

Wat houdt het BB-plan in?

Met ons betaal & bespaarplan vervangen wij alle lampen in je bedrijf en jij hoeft daar niets voor te betalen…

Garantie

LedsGoEco geeft volledige garantie gedurende de totale looptijd van het het BB-Plan….

HALLO, WIJ ZIJN SUMLED!

De ledverlichting die LedsGoEco levert is van het merk Sumled. Sumled is het summum van de ledverlichting. De ledlampen geven een veel betere lichtkwaliteit dan wat je nu gewend bent. Daarbij is het design mooi strak. Natuurlijk zorgt het zuinige verbruik voor veel lagere energielasten. Al vinden wij dit nog niet eens het belangrijkste voordeel.

Wij zijn vooral zo enthousiast vanwege de veel lagere CO2-uitstoot. Want die groene en schone aarde, daar gaan wij voor met alle ondernemers!

Trouwens, de levensduur van onze Sumled-lampen is minstens twintig jaar. Ze zijn speciaal gemaakt en getest voor een lang en gelukkig leven. Daarbij vragen ze nauwelijks onderhoud. Kijk, dat scheelt ook weer tijd en geld.

De lichtopbrengst is vele malen hoger dan de huidige, vervuilende lampen zoals tl-buizen. Reken maar dat je medewerkers het verschil waarderen! Goede verlichting zorgt voor meer werkplezier wat natuurlijk de productiviteit verhoogt. Tegelijkertijd draagt het bij aan een goede fysieke gezondheid. En hee: gezonde werknemers melden zich natuurlijk minder vaak ziek. Dat voelt goed voor iedereen.

Sumled is CE-gecertificeerd. Daarbij voldoen de lampen aan de norm van RoHS, de richtlijnen voor het gebruik van gevaarlijke stoffen. Sumledlampen komen daarmee in aanmerking voor de EIA (Energie Investerings Aftrek).

TESTEN? DAAR DENKEN WIJ NIET TE LICHT OVER…

Meer informatie

Vraag vrijblijvend meer informatie aan en wij komen op bezoek om jouw pand te inventariseren en een voorstel te maken.

LedsGoEco

Anthonie Fokkerstraat 51
3772 MP Barneveld
T: 085-0654161
info@ledsgoeco.nl

Heb je een vraag? Wij beantwoorden hem graag!

Share This