Bel ons voor meer informatie: 085-0654161

Hoe werkt LedsGoEco?

In 4 stappen naar een betere wereld dankzij jouw bedrijf

Wat houdt het BB-plan in?

Met ons betaal & bespaarplan vervangen wij alle lampen in je bedrijf en jij hoeft daar niets voor te betalen…

Garantie

LedsGoEco geeft volledige garantie gedurende de totale looptijd van het het BB-Plan….

OVER CARE INTERNATIONAL

LedsGoEco wil graag een lichtje zijn in de wereld. Noem ons idealisten, of zelfs wereldverbeteraars. Maar wij kunnen niet in 80 landen tegelijk werken. CARE International kan dat wél. Lees hier hoe wij met onze klanten daar aan bijdragen.

CARE International is één van de grootste hulporganisaties ter wereld. LedsGoEco steunt dit goede doel van harte omdat zij zicht richt op de wereldwijde bestrijding van armoede en de oorzaken daarvan. Zij verwezenlijken échte verandering door op te treden als inspirator, gids, schakel, motivator en facilitator. Voor de allerarmsten. Op de allermoeilijkste plekken. Met een specifieke focus op de “empowering” van vrouwen en meisjes. Over de hele aarde ondersteunen zij miljoenen mensen. Het belangrijkste doel: bouwen aan een menswaardiger bestaan.

LedsGoEco zorgt in Nederland dat ondernemers gaan bijdragen aan een groene en schone aarde. Wij geven een deel van onze opbrengsten aan CARE International. Zodat we samen werken aan een duurzaam bestaan voor iedereen op onze mooie aarde! Ook dát is ons brandend verlangen.

Meer informatie

Vraag vrijblijvend meer informatie aan en wij komen op bezoek om jouw pand te inventariseren en een voorstel te maken.

LedsGoEco

Anthonie Fokkerstraat 51
3772 MP Barneveld
T: 085-0654161
info@ledsgoeco.nl

Heb je een vraag? Wij beantwoorden hem graag!

Share This